Friday, April 10, 2009

13th anibesery...

anibersry yg ke 13taun…sedar dlm xsedar….dah berbelas tahun rupernyer……cepat sungguh masa berlalu…..22/2/96 majlis akad nikah (macam artis lak pilih tarikh heheh) ….23/2/09 kenduri …… memacam flavour dah rasa suke duka masam manis serta pahit….Sejak bernikah ni seingat haku baru 2 celebrate anibesry ….masuk tahun ke 3 sumer dah luper….bukan SUNNAH pom (kata2 dr laki yg malas nak tunai permintaan bini) …tapi hadiah tetap claim tiap2 taun tu yg best… wish2 ni x penting sgt hehehe……

kad kawen budget..2-in-1...

Kad kawinku … masa ni rega 30sen jer….sekarang ni x tahu ler berapa gamaknyer…yg bawah ni 10sen jer xde wangi2 …guna kolour paper jer....jimat

Pic terdahulu…..rasa ngeri lak tengok pic ni…..burok benar rasanyer….maklum ler masa kawen dodulu berbudget ketat baru2 mula nak idup kata kan..…..berbeza benar dgn sekarng terutama fizikal…

alamakkk...malo2.....terasa muda ya amat

5 comments:

Jasmeen said...

Hepi annivesari.....semoga panjang jodoh smpi akhir hayat yer....
Hehehehe...tgk gambo lame, mmg kalekor abih...sama ler n teman...sumer berbudget..x der pun sanding2....kuikui...kad kawin teman kaler merah cili..dah sllu org tya mana kad merah..teman buat ler kaler merah...heheheh

AQisH said...

wahh akakkk..epi aniversary..semoga kekal ke akhir hayat..

psstt..thn ni dpt adiah ape lak ;-)

Mksuzana said...

hadiah tahun ni kereta iswara buruk jer hu3...dah upgrade ckit...3rd yr kawen dpt kancil buruk...sumer yg buruk2 jer kasik kat bini.....

niza said...

salam.. hepi enibersari...semoga kekal selamanya...

mama_sal said...

zenn..kelakor lak nengok gmbor nih..kihkih..banyak inci dh karzun tambah leni..kuang kuang..hepi anniversary..moga berkekalan hngga ke akhir hayat ameen